1000 птахів випадково застрягли в каміні: як вдалося їх дістати – відео

30 квітня 2021, 15:57
Читать новость на русском

Джерело:

Sfgate

Хоча ця сцена більше пасувала б фільму жахів, однак подія відбулася насправді. Мешканці будинку в штаті Каліфорнія, США, були налякані несподіваним вторгненням птахів.

Напад птахів на камін стався у місцевості Монтесіто. Місцеві мешканці викликали пожежників, бо у їхньому каміні застрягло безліч маленьких птахів.

Цікаво 2-річна дівчинка вмовила маму врятувати нечуюче цуценя: що з цього вийшло

Усе це нагадувало сцену із фільмів Хічкока. Пожежна служба прибула на місце та ідентифікувала птахів. Вони виявилися стрижами.

Птахи залітають у дім

Рятувальники сподівалися, що птахи зуміють самостійно вилетіти із димаря. Однак вранці непрохані гості усе ще були в каміні.

Складно уявити, що пережила родина протягом цієї неспокійної ночі. Пожежникам довелося думати, що робити із птахами.

Не так багато речей є важливішими за здоров'я та щастя ваших улюбленців. Для того, щоб бути здоровими та енергійними, їм потрібна справді якісна їжа. Purina® створена спеціально для того, щоб задовольнити усі потреби тварин.

Зрештою, вони прийняли рішення зробити систему жолобів через будинок та чорний вхід. Через ці жолоби птахи отримали б змогу вилетіти на свободу.

Ідея виявилася успішною, і понад 1000 нещасних стрижів змогли повернутися в небо.

Птахи в каміні

Дивіться Дива природи: неймовірні фото гігантських тварин

Саме зараз птахи мігрують на північ, тому й пролітають через Південну Каліфорнію. Випадки, коли цілі зграї можуть застрягнути в камінах, є непоодинокими.